Conferentiecentrum

Exclusief en sfeervol

Midden in Brabant ligt Groenendael Hotel & Conferentiecentrum, de perfecte locatie die zich uitstekend leent voor uw vergadering of evenement. Groenendael heeft zowel kleine als grote zalen en auditoria: alles voor uw bijeenkomst. Grootschalige conferentie? Dan geven we u graag de ruimte in het conferentiecentrum, want met 30 verschillende zalen en 100 hotelkamers is er altijd wel een ruimte die bij u past. Natuurlijk is Groenendael volledig voorzien van alle moderne middelen voor uw bijeenkomst. Van gratis draadloos internet tot uitstekende catering.

Goed geregeld

Onze ervaren en vakkundige medewerkers zullen u gedurende uw congres, evenement of feest ondersteunen met technische apparatuur en faciliteiten. Ook onze keukenbrigade verrast u graag in onze gastvrije, veelzijdige en culinaire ambiance. Speciale wensen? We denken graag met u mee. Samen met u een sprankelend evenement organiseren, dát is onze passie.

‘Na de bijeenkomst liepen we zo het bos in, heerlijk! Een vergadering combineren met sport en natuur: dat kan op Landgoed Groenendael’

Faciliteiten en topcatering

Voor vergaderingen, indrukwekkende feesten en meerdaagse conferenties is Landgoed Groenendael een exclusieve toplocatie. Een inspirerende combinatie van moderne voorzieningen en rijke natuur. Groenendael biedt naast vergaderen op ieder moment van de dag een uitgebreid en verrassend assortiment aan catering. Uniek is ons à la carte concept tijdens zakelijke bijeenkomsten. Uw gasten stellen zelf hun diner samen en hebben de keuze uit een ruim assortiment aan gerechten.

Serene rust en ruimte

Comfortabel overnachten tijdens uw meerdaagse bijeenkomst? We nodigen u uit om te genieten van de rust en de ruimte in ons sfeervolle hotel. U voelt zich meteen thuis in een van onze stijlvolle hotel- en kasteelkamers. Alle kamers kijken uit op het rustieke landschap en eigen bos. De serene rust zorgt ervoor dat u uitgerust en energiek aan uw dag begint.

Van harte welkom

Groenendael ligt even buiten de bebouwde kom, geheel verscholen tussen hoog geboomte. De uitstraling en sfeer van de omgeving zorgen voor een exclusief gevoel. Of het nu een congres betreft of een avond om uw relaties te ontvangen, wij bieden u tal van mogelijkheden. We zijn gespecialiseerd in de organisatie van zakelijke evenementen. Vergaderen, eten en overnachten op een schitterend monumentaal landgoed. We zorgen goed voor u en uw gasten.

Handige plattegrond

Wilt u vast een kijkje nemen? Benieuwd hoe onze zalen eruit zien en hoe ze te combineren zijn? Bekijk dan vast onze plattegrond. Of u nu komt met een klein of groot gezelschap, we hebben zalen en vergaderarrangementen die bij uw bijeenkomst passen. Aan alles is gedacht en wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering, evenement of bijeenkomst? Rondleiding? Neem contact met ons op via info@groenendael.nl of bel naar 013 – 505 74 44. Online boeken of een offerte aanvragen kan ook. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. U bent van harte welkom bij Groenendael Hotel & Conferentiecentrum.

GroenendaelVergaderarrangementen in Conferentiecentrum Groenendael

De perfecte locatie voor uw vergadering of congres.

Bekijk direct